Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„Fugarul” Sebastian Ghiță candidat la europarlamentare din partea PRU

0 682

Sebastian Ghiță, proaspăt „curățat” de orice urmărire penală, deschide lista candidaților pentru europarlamentare din partea Partidului România Unită.

Sebastian Ghiță, urmărit în cinci dosare penale, fugar pentru doi ani de zile și proaspăt „curățat” de orice vină, este cel care deschide lista pentru candidații la alegerile europarlamentare din partea Partidului România Unită. Prezentarea făcută de către PRU este una cu iz naționalist dus la extrem, în care eroul Ghiță a fost „hăitut”, însă „a lovit la temelia noii Securități” și anume DNA.

Sebastian Ghiță, românul care a lovit la temelia noii Securități, care a devoalat Sistemul și unitatea „de elită” a DNA, care a militat pentru o Românie a românilor și care a devenit ȚINTĂ și e HĂITUIT pentru că a avut curajul de a spune adevărul, deschide lista candidaților PRU la alegerile europarlamentare, specifică cei de la PRU.

Totodată acest „erou al românilor” a transmis și un mesaj cu ocazia lansării candidaturilor pentru europarlamentare, mesaj care conține aceleași note pe care le cunoaștem deja din refrenele PSD-ului: Soroș, străinii, bandele rezist, grup infracțional condus de Kovesi ș.a.m.d.

„Cine vreți să vorbească în numele românilor? Strănii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat! Campania pentru europarlamentare nu e despre Europa, e despre noi, despre români.
Ce teme vreau sa abordăm în această campanie și la care să ne răspundă și slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziția față de imigranți. De ce nu dăm cetățenie românilor din Republica Moldova?
România este creștină, nu umplem țara de moschei! Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracțional organizat condus de Laura Codruța Kovesi a distrus elitele!
Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători și miniștri și să se urce pe gardurile Parlamentului!” se arată în mesajul lui Sebastian Ghiță/

Un fenomen absurd, Sebastian Ghiță, fugarul, candidează la europarlamentare căci potrivit lui „România își va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles!
Strig din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare, Unită, Suverană!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More