Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fujikura Automotive angajează 300 de persoane

0 189

primaru-costan-morar-dej

Societatea comercială Fujikura Automotive România, continuă procesul de selecție în vederea angajării de muncitori necalificați. Interviurile pentru angajare vor avea loc la Primaria Municipiului Dej, Sala Căsătoriilor, în luna februarie în zilele de miercuri și  joi, 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27.

„Spuneam anul trecut că Dejul devine tot mai atractiv pentru investitori și iată că acest lucru se concretizează, la inceputul noului an, prin noi locuri de muncă. Societatea Fujikura a realizat pe parcursul anului 2013  procese de recrutare, pentru angajare de personal, în urma cărora au fost angajate  350 de persoane, iar în luna februarie se demarează selecția pentru 300 persoane. O revigorare a pieței forței de muncă din oraș este preconizată și prin extinderea  Companiei Trelleborg Automotive, printr-o investitie de 16 milioane de euro, demarată la începutul anului 2014, care va oferi anul viitor încă 250 locuri de muncă. Pentru dezvoltarea orașului, orice investitor de bună credință a avut și va avea sprijinul meu, în calitate de reprezentant al instituției pe care o conduc”, a declarat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More