Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fujikura caută să angajeze 650 de persoane în fabricile din Dej și Cluj-Napoca

0 327

someseanul-fujikura dej

Producătorul de cablaje auto Fujikura Automotive Ro­mânia, subsidiara locală a grupului japonez Fujikura, a ajuns în prezent la 5.100 de angajaţi în cele patru fabrici din judeţul Cluj şi are în plan să mai recruteze încă 650 de oameni până la finalul acestui an.

Producător de componente auto, care lucrează în special pentru grupul Volkswagen, Fujikura este cel mai mare angajator industrial din județul Cluj și caută să angajeze în acest an în principal confecționeri cablaje auto.

„În prezent suntem cel mai mare angajator din judeţul Cluj, însumând în cele 4 fabrici deţinute la Cluj-Napoca şi Dej 5.100 de angajaţi. Până la finalul anului în curs planificăm o creş­tere netă a personalului cu aproximativ 650 de noi angajaţi“, a declarat pentru ZF Transilvania Paul Pătraşcu, HR se­nior manager Eastern Europe al producătorului de compo­nente auto Fujikura Automotive.

Pentru conducerea Fujikura atragerea de noi angajați nu este o misiune tocmai ușoară, compania japoneză întâmpinând dificultăți în procesul de selecție a forței de muncă necesară pentru asigurarea creșterii activității.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More