Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Fundația Someș și Liga Tinerilor Creștini Ortodocși Dej caută voluntari, profesori și învățători

0 286

scoala de vara

Fundaţia Someş în parteneriat cu Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi organizează, la sediul Ligii, în perioada vacanței de vară, activităţi educative şi recreative pentru elevii nevoiași.

Scopul principal al acestor activități este acela de a-i ajuta pe copii să aprofundeze cunoştinţele dobândite în timpul şcolii. Tocmai de aceea, Fundația Someș are nevoie de voluntari, profesori și învățători, care să se implice în acest proiect.

Participă elevi din comunele aflate în apropierea Dejului, care se deplasează la sediul Ligii unde sunt îndrumaţi de Cristina Mircescu, învăţătoare, Oana Lador, Lorena Ciciovan, eleve şi Magdalena Rus, coordonator proiect. Avem nevoie de voluntari: profesori, învăţători, elevi, pentru a putea desfăşura aceste activităţi zilnic şi cu un număr cât mai mare de copii.

”Am cerut de nenumărate ori ajutorul profesorilor şi al elevilor din Dej prin intermediul facebook-ului , încă de anul trecut când la şcoala din Urişor, din luna mai până în octombrie 2014, zilnic între orele 16-18 au avut loc activităţi educative. O singură învăţătoare a fost alături de noi întreaga vară a anului 2014, este vorba despre Anamaria Pop, învăţătoare la şcoala Avram Iancu, căreia îi mulţumim din suflet. Am considerat că ceilalţi poate nu au aflat de acţiunile noastre şi de aceea am ales acum această cale, de a face public apelul meu prin toate mijloacele mass-media”, spune Magdalena Rus, coordonatorul proiectului.

Cei care doresc să se implice ca voluntari în acest proiect, sunt aşteptați să contacteze coordonatorul proiectului la telefon 0736.281.810 sau pe e-mail:magdalena.rus@fundatiasomes.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More