Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A furat o mașină și apoi a făcut accident

0 30

furt auto hot

Un bărbat de 38 de ani a ajuns pe mâna polițiștilor după ce a comis în decurs de doar câteva minute mai multe infracțiuni. Acesta a furat o mașină, a condus fără a avea permis și apoi a făcut și un accident de circulație părăsind locul faptei.

Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au dispus începerea urmăririi penale faţă de un bărbat în vârstă de 38 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, “părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului[…], dacă accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni, fără încuviinţarea organelor de poliţie care efectuează cercetarea locului faptei”,  şi “luarea unui vehicul din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, cu scopul de a-l folosi pe nedrept”.

În data de 26 septembrie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26.09.2013, autori necunoscuţi au sustras un autovehicul de culoare albă din curtea unui imobil din localitatea Sânnicoara, comuna Apahida.

În fapt, în 25.09.2013, în jurul orei 21:00, suspectul M. V. a luat din interiorul unui imobil din localitatea Sânnicoara cheile unui autovehicul parcat în curtea aceluiaşi imobil. Pe fondul consumului de alcool şi fără a poseda permis de coducere pentru nicio categorie de vehicule, bărbatul a condus autovehiculul pe drumurile publice, prin localitate, o distanţă de aproximativ 1 km.

La un moment dat, acesta a pierdut controlul autovehiculului, intrând în gardul unui imobil de pe str. Parcului din localitatea Sânnicoara şi a părăsit ulterior locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Poliţiştii au stabilit că autovehiculul avariat şi abandonat la locul accidentului ar fi fost cel reclamat ca fiind sustras. Bărbatul a fost reţinut pe baza de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More