Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A furat tot ce se poate din anexa unui imobil din Cluj

0 34

hot-furt

Un tânăr de 22 de ani din Cluj-Napoca a fost identificat de polițiști ca fiind autorul unui furt din anexa unui imobil de pe strada Oașului. Acesta a furat un aparat de fitness, haine și articole de menaj.

Poliţia a fost sesizată ieri prin SNUAU 112 de către o un bărbat din judeţul Sălaj cu privire la faptul că că a fost victima unei infracţiuni de furt.

Bărbatul reclama că în perioada 29 iulie – 4 august a.c., persoane necunoscute, prin forţarea uşii de acces, au patruns în anexa amplasată la parterul imobilului în care locuieşte, situat pe strada Oaşului din Cluj-Napoca.

Din interior s-ar fi sustras diferite bunuri, precum un aparat de fitness, articole de îmbrăcăminte, obiecte de menaj, etc. Valoarea prejudiuciului reclamat de partea vătămată este de aproximativ 2.000 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat şi depistat persoana bănuită de sustragerea bunurilor, stabilindu-se că este vorba de un tânăr de 22 de ani, din Cluj-Napoca, care a furat bunurile respective pentru ca ulterior să le comercializeze.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More