Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furată în propria casă de o cerșetoare

0 345

O bătrână a căzut victima unui furt în propria ei casă doar pentru faptul că a vrut să ajute un om nevoiaș.

Ieri, poliţiştii din Poienile de sub Munte au fost semnalaţi cu privire la un caz de furt. O bătrână s-a transformat în vctimă din cauza milei şi compasiunii faţă de cei aflaţi în nevoi.

O femeie, de 80 de ani, din localitate, a declarat poliţiştilor că a primit în casă o cerşetoare şi a scos portofelul dintr-un dulap chiar sub privirile ei, pentru a o ajuta cu o sumă de bani. Apoi, femeia a mers într-o anexă gospodărească să-i aducă o pereche de încălţăminte. A fost suficient încât tânăra să reuşească să sustragă portofelul, în care se aflau aproximativ 500 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe tânără, pe raza comunei Repedea, reuşind să recupereze banii sustraşi.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, urmând a se propune măsurile legale prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More