Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furia apelor în comuna clujeană Sânpaul. Drumul European 81 Cluj-Zalău, complet acoperit – FOTO/VIDEO

0 296

Avertizările hidrologilor privind producerea de inundații masive în zona Transilvaniei s-au adeverit marți, când mai multe zone au fost inundate în urma ploilor torențiale care au căzut în această dimineață.

Comuna clujeană Sânpaul nu a scăpat din calea furiei apelor, care s-au revărsat de pe versanți și au inundat gospodării, terenuri agricole dar și drumuri.

Drumul european 81 a fost complet acoperit de apele revărsate, circulația rutieră fiind paralizată în zonă pentru mai multe ore.

În urma ploilor abundente căzute în ultimele 24 de ore, cursul de apă Valea Mare, afluent al râului Nadăș a ieșit din albie.

Formațiile de lucru din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Cluj au intervenit pentru deblocarea podurilor în localitatea Sânpaul din județul Cluj.

Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa monitorizează debitele cursurilor de apă din zonele aflate sub avertizare hidrologică.

VIDEO: Adrian Bar – Facebook

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More