Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furia românilor și sfidarea PSD. Eugen Nicolicea luat la bani mărunți și scuipat

0 713

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost luat la bani mărunți de un om nemulțumit. Furia românilor ia forme extreme.

Nemulțumirea românilor a atins noi cote și se exprimă în gesturi mai mult sau mai puțin tolerate. Astfel deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a fost luat la bani mărunți și scuipat de un protestatar nemulțumit de legea recursului compensatoriu. Nici deputatul nu s-a lăsat mai prejos, deși foarte calm, s-a adresat protestatarului, de mai multe ori, cu sintagma „Ești un prost”. Scena, de un circ ieftin ca de colț de stradă, a fost surprinsă vineri la Drobeta Turnu Severin.

Conform Adevărul, dialogul dintre cei doi ar fi fost următorul: Protestatarul s-a apropiat de deputatul Nicolicea în momentul în care acesta ieşea dintr-o clădire şi l-a scuipat, după ce l-a apelat cu „bolşevicul Nicolicea“, iar deputatul i-a răspuns cu „da, nesimţitule“. „Asta pentru că ai dat drumul la toţi tâlharii şi violatorii. Pentru că ai modificat codurile penale”, a spus Ion Stelian.   „Eşti un prost”, a fost reacţia lui Nicolicea.   Protestatar: Eu sunt prost?   Nicolicea: Da. Eşti un prost. Dispari. Protestatar: Nu vreau, pentru că eu te plătesc. Măi, escrocule. Eu te plătesc Nicolicea: Cu cât? Vezi că eşti prost? Protestatar: Sunt prost? Tu eşti deştept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (…) Băi bolşevic, ciumă roşie ce eşti. Eşti toxic pentru democraţie. Pe cine reprezinţi în Parlament? Nicolicea: Nu pe tine. Protestatar: Pe condamnatul Dragnea? Pe cine?”  

Video: Facebook Baricada TV

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More