Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furt ca-n filme în Baia Mare. Un bărbat a rămas fără 11 mii de euro

0 607

Un bărbat din Baia Mare a căzut pradă hoților. Aceștia din urmă știau exact unde victima își ținea banii.

Polițiștii băimăreni au fost alertați asupra faptului că hoții au prădat un apartament situat pe strada Moldovei din Baia Mare. Evenimentul s-a petrecut în cursul serii de ieri, 17 decembrie, și se pare că furtul a fost planificat aproape perfect, scriu cei de la Adevărul.

Polițiștii afirmă că hoții au intrat în apartament și s-au îndreptat direct la sertarul unde victima își ținea banii și anume suma de 9 mii de euro și 10 mii de lei.

Astfel oamenii legii cred că hoții au acționat pornind de la un pont deoarece știau din început unde să caute. Totodată sistemul de alarmă al locuinței s-a declanșat instant la intrarea hoților, însă nu și semnalele acustice ale alarmei, semn că hoții au anulat această parte a sistemului.

Agenții de pază au ajuns la fața locului în mai puțin de 5 minute însă hoții erau de mult plecații cu banii din locuință. Nu în ultimul rând se pare că ușa de la intrare prezintă urme de forțare, dar polițiștii nu exclud faptul că hoții să fi folosit chei potrivite pentru a intra în locuință.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More