Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furt calificat. Cu o mână a dat, cu una a luat

0 209

Ieri, 17 martie, ora 15:50, polițiștii din Ocna Șugatag au fost sesizați de către o femeie de 56 de ani din comună că în seara zilei de 15 martie s-a deplasat la un bancomat pentru a retrage o sumă de bani de pe cardul propriu.

Femeia nu se pricepea la efectuarea operațiunii de retragere și a rugat o altă femeie, care se afla în apropiere, să o ajute. Aceasta din urmă a introdus cardul, a efectuat operațiunea de retragere, iar în momentul în care banii au fost eliberați prin fantă i-a înapoiat cardul persoanei vătămate spunându-i că bancomatul nu mai are numerar.

După aproximativ 30 de minute posesoarea cardului a primit un SMS din partea băncii care-i comunica faptul că din cont i-a fost retrasă o sumă de bani. În urma verificărilor efectuate de polițiști, femeia bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un cetățean al Republicii Moldova de 32 de ani.

În cauză cercetările continuă sub aspectul infracțiunii de furt calificat, transmit cei de la IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More