Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furt de 17.000 dintr-un bar. Trei bărbați sunt suspecți, iar patronul oferă recompensă

0 97

Polițiștii caută să identifice trei persoană, bărbați, suspectați că au furat aproximativ 17.000 de lei dintr-un local de pe raza localității sălăjene Crasna.

Patronul barului, care mai conduce câteva localuri pe raza județului, spune că a constatat lipsa banilor din barul din Crasna în seara zilei de marți. Acesta ar fi adormit, iar când s-a trezit banii nu mai erau de găsit.

Bărbatul s-a uitat imediat pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din local, după care a sunat imediat la poliție.

„Am fost sesizați prin apel la 112 în 17 octombrie în jurul orei 18:45, de numitul Erno Kovacs, că din localul său din Crasna persoane necunoscute i-au sustras o sumă de bani de pe o măsuță din interiorul localului. Prejudiciul estimat este de aproximativ 17.000 lei. Cercetările la fața locului au fost făcute de polițiștii Secției 6 Crasna. S-au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul localului și se fac cercetări pentru identificare făptuitorului sau a făptuitorilor”, spune Tincuța Dumuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Patronul barului a postat și pe Facebook o imagine surprinsă de camerele de supraveghere din local, sperând să dea de urma făptașilor.

„Ofer recompensă pentru identificarea unuia dintre acești infractori, primul este la 1.60 m și șchiop de piciorul stâng, handicapat. Ei sunt din zona Crasna, Meseșeni, Horoatul Crasnei, Huseni, Marin, Cizer, cam din aceste zone. Ofer recompensă frumoasă pentru identificarea unuia dintre acești infractori. Telefon 0761.692.539”, este mesajul postat de patronul păgubit.

hoti bar crasna

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More