Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furt de curent. Locuință racordată ilegal la rețeaua electrică

0 112

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru racordare ilegală la rețeaua de energie electrică, fiind depistată o instalație improvizată în acest sens, în localitatea Diviciorii Mari, din comuna Sânmartin.

La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Sânmărtin, împreună cu reprezentanți ai firmei furnizoare de energie electrică,  s-au deplasat pe raza localității Diviciorii Mari, unde au constatat faptul că o locuință este racordată ilegal la rețeaua electrică.

La fața locului a fost găsită o instalație improvizată, respectiv un cablu conectat la un stâlp de electricitate aflat la o distanță de circa 20 de metri de locuință, sistem prin intermediul căruia s-ar fi sustras energie electrică în dauna societății furnizoare.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea, faptă prevăzută de Legea 123/2002.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More