Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furt din locuinţă soluţionat de poliţişti la scurt timp de la sesizare

0 65

Ieri după-amiază, la ora 15.20, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unui furt din locuinţă.

Victima a declarat că o persoană necunoscută a profitat de faptul că uşa principală a fost lăsată deschisă şi a pătruns în locuinţă iar dintr-un corp de mobilier a sustras un lănţişor de aur. Valoarea bunului sustras a fost estimată la suma de 500 de lei.

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate cu operativitate de poliţişti au dus la identificarea, în scurt timp, a unei tinere de 29 de ani din comuna Leordina, bănuită de comiterea faptei. Lănţişorul de aur a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de  tânăra identificată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Luarea unui bun mobil din posesia sau detenţia altuia, fără consimţământul acestuia, în scopul de a şi-l însuşi  pe nedrept, se pedepseşte cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More