Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furt din societate comercială soluţionat de poliţiştii din Târgu Lăpuş

0 56

Poliţiştii din Târgu Lăpuş au identificat un tânăr din oraş, bănuit că ar fi pătruns într-o societate comercială de unde a sustras mai multe pachete cu ţigări. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La începutul acestei luni, poliţiştii din Târgu Lăpuş au fost sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din societate comercială. Administratorul a declarat că persoane necunoscute au pătruns prin forţarea uşii de acces în incinta societăţii comerciale şi au sustras mai multe pachete cu ţigări. Valoarea prejudiciului reclamat a fost de aproximativ 650 de lei.

Activităţile de cercetare şi verificare efectuate de poliţiştii din oraş au dus la identificarea unui tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptei. O parte din prejudiciu a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More