Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furt după furt la Baia Mare. Parfumuri, băutură și haine luate de pe rafturi

0 172

Trei supermarketuri au fost ținta hoților în acest weekend. Aceștia au furat parfumuri, băuturi alcoolice și haine.

Reprezentanții IPJ Maramureș transmit că în weekend-ul care tocmai a trecut poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la comiterea a trei furturi din supermarketuri. Toţi cei care au încercat să plece cu bunuri ce nu le aparțin au fost observaţi de agenţii de bază sau de angajaţi. Toți sunt acum cercetaţi de poliţişti.

Furturile s-au comis la Baia Mare şi Baia Sprie. Poliţiştii au fost sesizaţi de agenţii de securitate din cele trei supermakerturi, despre faptul că au observat persoane care au trecut pe lângă casele de marcat fără a achita produsele pe care le-au luat de pe rafturi.  

Oamenii legii au intervenit la fiecare caz semnalat. Astfel au identificat doi bărbaţi din Baia Sprie şi unul din Baia Mare bănuiţi de comiterea faptelor. Verificările au arătat că aceştia ar fi furat de pe rafturile supermarketurilor parfumuri, băuturi alcoolice şi articole vestimentare. Toate produsele au fost recuperate şi restituite administratorilor.

În cauză s-au întocmit dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More