Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furt înscenat de către un poștaș. A vrut să plece cu peste 60 de mii de lei – FOTO

0 478

Doi bărbați au fost reținuți de către poliție. Aceștia sunt cercetați pentru delapidare și complicitate la delapidare.

Poliția a fost sesizată, la data de 10 octombrie, în jurul orei 12:15, de către un bărbat, de 40 de ani, din Cojocna, factor poștal, cu privire la faptul că, aflându-se în timpul serviciului pe strada Nirajului, din Cluj-Napoca, a fost pulverizat în față cu un spray lacrimogen și i-au fost furați circa 60.200 de lei de către o persoană necunoscută.

Însă în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că sesizarea făcută de poștaș nu este reală. Conform cercetărilor efectuate, bărbatul ar fi avut o înțelegere prealabilă cu o altă persoană, iar cei doi au înscenat întregul furt. În circa 3 ore de la sesizare, polițiștii au reușit să identifice și cealaltă persoană implicată, un bărbat, de 39 de ani, din Florești.

În autoturismul bărbatului de 39 de ani, polițiștii au descoperit peste 42.800 de lei, bani ridicați în vederea continuării cercetărilor. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru delapidare,  complicitate la delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare. În cursul zilei de azi, cei doi vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More