Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furt, înșelăciune și fals în înscrisuri. Pagubă de peste 2000 de lei

0 271

Ieri, 11 decembrie, poliţiştii au identificat două persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de furt, înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Poliţiştii din Şomcuta Mare au constatat, după anumite cercetări cu privire la infracțiunea de furt dintr-o societate comercială din același oraș, că bănuiţi de comiterea faptei sunt o femeie de 31 de ani şi un bărbat de 32 de ani, ambii domiciliaţi în Satulung. Investigaţiile au scos la iveală că cei doi au reuşit să sustragă dintr-un supermarket din oraş băuturi alcoolice în valoare de aproximativ 800 de lei.

După extinderea cercetărilor, poliţiştii au constatat că cei doi au folosit ilegal și o copie de pe cartea de identitate a unei persoane, reuşind astfel să încheie patru contracte cu o reţea de telefonie mobilă şi să-şi însuşească pe nedrept patru telefoane mobile, în valoare de peste 14 000 de lei.

În urma unei percheziţii domiciliare efectuată de poliţişti la locuinţa celor doi bănuiţi au fost ridicate mai multe bunuri pentru completarea probatoriului. Poliţiştii continuă astfel cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt, înşelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More