Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

EXCLUSIV: Furt la o bijuterie din Dej. Cum au acționat hoții – VIDEO camere supraveghere

0 231

Trei bărbați și un minor au crezut că au dat lovitura sâmbătă la o bijuterie din cartierul Dealul Florilor din Dej, însă au plecat cu o ”captură” fără nicio valoare.

Cei patru au intrat în bijuteria din Dej deciși să dea lovitura, însă nu s-au ales cu mai nimic. Camerele de supraveghere ale bijuteriei au surprins toată acțiunea demnă de comedie a hoților.

Aceștia pot fi văzuți pe imagini cum dau târcoale bijuteriei, trecând mai întâi prin fața porții acesteia. După doar câteva secunde, hoții fac cale întoarsă și se decid să intre în magazin.

Mai întâi își fac apariția trei dintre ei, printre care și minorul. Aceștia așteaptă să plece doi clienți din bijuterie, după care îi cer proprietarei să le arate câteva modele de inele și verighete. În timp ce bărbatul mai tânăr o ține de vorbă pe proprietară într-un capăt al tejghelei, cel mai bătrân ia o verighetă dintre modelele afișate și i-o pasează minorului, care are grijă să nu fie văzut de femeie. Între timp, în bijuterie își face apariția și al patrulea complice, pentru ca îngrămădeala să fie mai mare iar atenția proprietarei să fie distrasă.

Minorul pune inelul pe deget și apoi bagă mâna subtil în buzunar, pentru a ”dosi” captura. Câteva secunde mai târziu, cei patru ”se decid” că nu vor să cumpere nimic și pleacă liniștiți spre ieșire, fără să știe în acel moment că au furat de fapt doar o tinichea, un model din metal neprețios folosit de bijuterie doar ca mostră pentru clienți.

Având în vedere valoarea nesemnificativă a pagubei, proprietara bijuteriei n-a depus plângere la poliție. Asta nu înseamnă că cei patru nu pot fi făcuți ”de mândra minune” pentru că s-au fraierit cu mare lor ”lovitură”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More