Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furt, tâlhărie, urmărire și scandal în Finteușu Mare

0 387

Patru tineri cu vârstele cuprinse între 14 și 24 de ani sunt cercetați pentru infracțiunile de distrugere și tâlhărie calificată.

Poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi, săptămâna trecută, în noaptea de 23/24 mai, prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un magazin din localitatea Finteuşu Mare şi au sustras mai multe bunuri.

Un bărbat care trecea prin zonă a surprins hoţii şi l-a alertat şi pe proprietarul magazinului. Acesta, împreună cu fiul său au pornit cu două autoturisme, în căutarea infractorilor. În localitatea Arieşu de Pădure s-au întâlnit cu o căruţă în care se aflau mai multe persoane şi în care proprietarul a observat mai multe bunuri alimentare şi băuturi, posibil sustrase din magazinul său. Între cele două părţi a izbucnit un conflict soldat cu rănirea proprietarului şi a fiului său şi cu distrugerea autoturismelor.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au identificat victimele. Acestea au fost transportate la Spitalul Judeţean Baia Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale. Persoanele bănuite de comiterea agresiunii au fost identificate la scurt timp de poliţişti pe raza localităţii Sălsig, unde au fost găsite şi o parte din bunurile sustrase.

Este vorba despre patru tineri din Coltău cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, care sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tâlhărie calificată. Ei au fost reţinuţi în aceeaşi zi de poliţişti pentru 24 de ore iar ulterior, Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a trei dintre ei, iar minorul de 16 ani este cercetat în stare de libertate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More