Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furtul la modă în Bistrița

0 299

Mai multe furturi au fost soluționate de către polițiști. Prejudiciile au fost recuperate în totalitate.

Polițiștii bistrițeni au rezolvat mai multe furturi și au dus la înregistrarea mai multor dosare penale pentru infracțiunea de furt calificat.

Astfel, ieri, 14 martie a.c., poliția a fost sesizată despre faptul că, persoane necunoscute ar fi sustras mai multe unelte electrice, din incinta unei ferme de pe raza comunei Budacu de Jos, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1500 lei. În cauză a fost înregistrat dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. În urma investigațiilor efectuate au identificat un bărbat, de 36 ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei. Bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei păgubite, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La aceeași dată poliția a fost sesizată despre faptul că, în perioada 2 ianuarie – 25 februarie a.c.,  persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri ( electronice) dintr-o casă de vacanță, de pe raza localității Colibița, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 lei. În urma investigațiilor efectuate cu operativitate de către polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului, a fost identificat un tânăr, de 22 ani, din comuna Șpring, județul Alba, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Nu în ultimul rând, la data de 31 ianuarie a.c., o femeie, din Bistrița, în timp ce se afla pe raza localității Tureac a sesizat poliția cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-ar fi sustras telefonul mobil, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt. În cadrul cercetărilor efectuate, la data de 14 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au identificat un tânăr, de 21 ani, din Livezile, bănuit de comiterea faptei. Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei păgubite.

 

 

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More