Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furtul la modă printre tineri. Doi adolescenți de 16 ani, și un tânăr de 18 ani, cercetați

0 348

Polițiștii au reușit să soluționeze mai multe cazuri de furt. Printre acestea ei au descoperit un tânăr, de 18 ani, care ar fi provocat un prejudiciu de aproximativ 10 mii de euro. Alți doi tineri, de 16 ani, sunt cercetați pentru o pagubă de 4.000 de euro.

Conform unui comunicat IPJ Maramureș, mai multe cazuri de furt calificat au fost soluționate de către polițiștii. Astfel, la data de 10 iulie a.c., o femeie de 58 de ani din Sighetu Marmaţiei a sesizat poliţia că persoane necunoscute au pătruns în imobilul în care locuieşte, de pe strada Iapa, şi au sustras mai multe bijuterii.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 10 000 de euro. Investigaţiile poliţiştilor din Sighetu Marmaţiei au scos la iveală că bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 18 ani, din municipiu. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

De asemenea poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău au identificat doi tineri din Săpânţa, bănuiţi de comiterea unui furt din locuinţă. Cercetările efectuate au arătat că cei doi tineri, ambii de 16 ani, au pătruns prin efracţie într-un imobil de pe raza localităţii de domiciliu, de unde au sustras trei televizoare de tip plasmă şi o cameră de supraveghere video.

Bunurile sustrase au fost estimate la valoarea  de 4 000 de euro. O parte dintre acestea au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Şi în acest caz poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More