Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furtuna a făcut ravagii în Bistrița. Acoperișuri smulse de vânt, mai multe mașini avariate

0 1.406

Echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentului Bistrița și Serviciul voluntar pentru situații de urgență Bistrița au intervenit luni după-amiaza în municipiu, pe strada Aleea Fântânele unde mai multe elemente din compunerea acoperișului unui bloc de patru etaje s-au desprins, sub acțiunea vântului.

”Nu sunt anunțate victime, în schimb sunt mai multe autoturisme sunt avariate. Se intervine cu echipamente specifice pentru degajarea elementelor prăbușite”, au transmis reprezentanții ISU.

Conform acestora, din cauza rafalelor de vânt, a fost distrus acoperișul (în totalitate) pe un bloc de locuințe, regim de înălțime parter plus patru etaje, respectiv aproximativ 25% din acoperișul unui bloc învecinat (același regim de înălțime).

Ulterior, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Bistrița a intervenit pe strada Someșului din municipiul Bistrița unde un copac a căzut peste trei autoturisme.

Mai apoi, un echipaj de la furnizorul de electricitate și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Bistrița au fost solicitați să intervină pe strada Falezei din municipiul Bistrița unde un stâlp de electricitate prezintă risc de prăbușire.

Autospeciala de intervenție la înălțime a fost direcționață de pe strada Aleea Fântânele în Piața Mihai Eminescu din municipiul Bistrița pentru îndepartarea unor elemente de construcție care prezintă riscul prăbușirii de pe blocuri de locuințe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More