Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furtună cu grindină la Gherla. Acoperișul unui bloc, smuls de vânt, un stâlp rupt și mai multe zone fără curent – VIDEO

0 91

O puternică furtună, însoțită de grindină și vijelii, s-a abătut joi după-amiază asupra regiunii Gherla, producând pagube în mai multe zone ale orașului.

Vijelia fioroasă a început în jurul orei 14:30 și nu a durat decât câteva minute, suficient însă ca să producă avarii. Vântul puternic a rupt crengile mai multor copaci din Parcul Mare al orașului, iar acoperișul unui bloc de 6 etaje, de pe strada Clujului, a fost smuls de furtună și aruncat la pământ , în parcarea dintre blocuri.

În zona Hășdate un stâlp de electricitate a fost rupt, iar în mai multe zone ale orașului crengile copacilor au căzut peste mașini.

Tot din cauza vântului puternic și a ploii torențiale însoțită de vijelii, mai multe zone din oraș au rămas fără curent electric.

Pompierii gherleni au reușit degajarea drumului spre Hășdate, fiind solicitați apoi în altă zonă a orașului, unde crengile unui copac au căzut peste câteva mașini.

Este, de asemenea, așteptată intervenția echipajelor Electrica, pentru a fi remediate avariile și astfel să fie reconectată energia electrică.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu imagini video.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More