Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Furtuni și vijelii, din această seară. Recomandările autorităților

0 178

Începând din această seară, toate județele țarii se află sub informare de instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului, informează Inspectoratul General pentru Situații de Urgență..

Pentru evitarea producerii unor evenimente care vă pot afecta viața și bunurile, pe timpul vântului puternic, a căderilor de grindină sau a descărcărilor electrice atmosferice, adăpostiți-vă în locuințe sau alte spații închise care să vă asigure protecția și deconectați aparatura casnică.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate.

Având în vedere posibilitatea averselor cu căderi importante de apă, recomandăm populaţiei din zonele vizate de avertizări să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru a facilita evacuarea normală a apelor pluviale.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculose pot fi obținute prin aplicația DSU.

Aceasta poate fi descărcată din Google Play Store aici: http://bit.ly/26rF2w4
și din App Store aici: http://apple.co/1rfuPTa

VEDEȚI AICI PROGNOZA METEO PE TREI ZILE

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More