Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furturi după furturi în Maramureș. Hoții par a nu avea frică

0 5.301

Maramureșul pare a fi sub asediul hoților. Prejudiciu de peste 30.000 de lei și 7 furturi comise, majoritar de tineri.

Cercetările efectuate de poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au dus la identificarea unor persoane bănuite de furt calificat și tentativă de furt şi la recuperarea unei bune părţi din prejudiciu.

Este vorba despre patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani, bănuiţi că ar fi pătruns prin efracţie într-o locuinţă şi în patru societăţi comerciale din Baia Mare, de unde ar fi sustras bijuterii, acumulatori auto, laptop, telefon mobil, etc., estimate la valoarea de peste 13.000 de lei. Dintre aceştia, doi au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Bunurile au fost recuperate în proporţie de 60%.

Şi poliţiştii din Borşa au identificat un tânăr de 17 ani din oraş, bănuit că a pătruns într-o locuinţă, de unde a sustras bunuri electrice în valoarea de 10.000 de lei. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi restituite părţii vătămate.

Alţi doi tineri, unul de 19 ani din Petrova şi unul de 24 de ani din Bistra, sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, după ce s-a constatat că în noaptea de 13/14 mai a.c. au pătruns într-o societate comercială din Bistra, de unde au sustras diferite bunuri şi carburant, în valoare de  8 000 de lei. Şi în acest caz poliţiştii au recuperat în totalitate prejudiciul şi l-au restituit administratorului societăţii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More