Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furturi rezolvate cu operativitate de poliţiştii băimăreni

0 48

furt hot arestat

În baza unei bune colaborări dintre poliţiştii de ordine publică şi cei de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare, ieri, trei persoane bănuite de comiterea a două furturi din buzunare au fost depistate cu operativitate de poliţişti, care au reuşit şi recuperarea prejudiciilor create.

Ieri, la ora 11.24, Poliţia Baia Mare a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre comiterea unui furt din buzunar, pe strada Grănicerilor din municipiu.

Partea vătămată, o femeie în vârstă  de 77 de ani, le-a declarat poliţiştilor sosiţi la faţa locului că un minor i-a sustras suma de 50 de lei din buzunarul hainei. Pe baza semnalmentelor descrise de femeie, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată în scurt timp. Este vorba despre un minor în vârstă de 9 ani. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

*Un alt furt a fost sesizat la orele 15.30 pe strada Macului din municipiu. Un  bărbat în vârstă de 62 de ani a sunat la 112 după ce persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul de la pantaloni un  telefon mobil, în timp ce se afla în scara unui imobil de pe strada Macului.

Echipajul de ordine publică ajuns la faţa locului a demarat imediat cercetările şi, cu sprijinul colegilor de investigaţii criminale, au reuşit identificarea suspecţilor, în doar câteva ore de la producerea faptei. Este vorba despre doi băimăreni în vârstă de 19, respectiv 36 de ani, faţă de care continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More