Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Furturi soluționate de polițiști la Beclean, Dorolea și Prundu Bârgăului

0 69

Polițiștii bistrițeni au soluționat în ultimele 24 de ore mai m ulte furturi, produse pe raza localităților Beclean, Prundu Bârgăului sau Dorolea.

Astfel, la data de 28 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui furt pe raza oraşului Beclean.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Beclean, angajatul unei societăţi comerciale din Bistriţa, ar fi sustras componente dintr-o schelă, aflată într-un şantier din oraşul Beclean.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, faţă de tânăr cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

În aceeași zi, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un minor, de 15 ani, din Tureac, bănuit că pe parcursul aceleeaşi zile ar fi sustras produse cosmetice dintr-un magazin situat pe raza localităţii Prundu Bârgăului.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Tot luni, poliţiştii bistriţeni au identificat un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Josenii Bârgăului, bănuit că în cursul zilei de 19 septembrie a.c. ar fi pătruns într-un imobil situat în localitatea Dorolea de unde ar fi sustras 800 de lei.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More