Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furturi soluționate de polițiștii bistrițeni. O betonieră, scule electrice și canistre cu benzină, printre lucrurile furate

0 33

Polițiștii bistrițeni au soluționat în ultimele zile mai multe acte de furt material, care au avut loc pe raza comunei Livezile sau în municipiul Bistrița.

Astfel, poliţiştii au identificat marți un bărbat, de 41 de ani, din Livezile, bănuit că în cursul lunii octombrie, anul 2015, ar fi sustras o betonieră, un motofierăstrău şi un aparat de sudură, în valoare totală de aproximativ 1.000 de lei, din curtea imobilului aparţinând unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, din aceeaşi localitate.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii acivităţi infracţionale a bărbatului.

Cercetat pentru însuşirea bunului găsit

La data de 26 ianuarie 2016, în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii bistriţeni au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Josenii Bârgăului, bănuit că în cursul lunii septembrie, anul 2015, aflându-se în incinta unei staţii de alimentare cu carburanţi din localitatea Unirea şi profitând de neatenţia persoanei vătămate, şi-ar fi însuşit 10 litri cu benzină, aflaţi în două recipiente.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”.

Bănuită de furtul unor produse dintr-o societate comercială

O femeie, în vârstă de 61 de ani, din comuna Livezile, este bănuită că ar fi sustras mai multe produse din incinta unei societăţi comerciale, din municipiul Bistriţa. Faţă de aceasta cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More