Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furturi soluționate de polițiștii maramureșeni. De la televizoare, la bani și biciclete

0 46

Verificările efectuate de poliţiştii sigheteni de investigaţii criminale cu privire la trei furturi sesizate au dus la identificarea persoanelor bănuite de comiterea lor.

Astfel, un sighetean de 46 de ani este bănuit că miercuri, 03 mai, ar fi sustras 9 televizoare şi un cuptor cu microunde dintr-un autovehicul parcat în curtea unui imobil de pe strada Nicole Titulescu din municipiu, cauzând un prejudiciu în valoare de peste 16.000 de lei. O parte din bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Un alt sighetean 30 de ani, identificat de poliţişti în urma activităţilor de cercetare şi documentare efectuate, este bănuit că la data de 10 martie a.c. ar fi sustras un contor electric de pe strada Unirii din municipiu, cauzând un prejudiciu în valoarea 150 de lei.

Alt furt clarificat a fost comis într-o societate comercială din municipiu. Un tânăr de 16 ani din Vişeu de Sus este bănuit că ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin situat pe strada Vasile Alecsandri de unde ar fi sustras 260 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

Trei băimăreni bănuiţi că au sustras cinci biciclete identificaţi de poliţişti

Activităţile de cercetare şi investigare efectuate de poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au dus la identificarea a trei tineri, doi de 18 ani şi unul 29 de ani, din municipiu, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că cei trei băimăreni au tăiat cablul antifurt şi au sustras două biciclete de pe strada Petre Dulfu din Baia Mare. Alte trei biciclete şi o trotinetă au fost sustrase din uscătoria situată la etajul 4 al unui bloc de pe bulevardul Traian din municipiu.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More