Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furturi soluţionate de poliţiştii maramureșeni

0 421

Şase tineri bănuiţi de furturi au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după comiterea faptelor.

Sâmbătă, 16 decembrie, poliţiştii din Săliştea de Sus au fost sesizaţi că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-un local public din oraş, de unde au sustras ţigări în valoare de 400 de ei. La aproximativ două ore de la sesizare, poliţiştii au identificat patru tineri din oraş, bănuiţi de comiterea furtului. Aceştia sunt cercetaţi de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Tot sâmbătă, la ora 23.30, un tânăr din Oarţa de Sus a sesizat poliţia că a prins o persoană care a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din localitate cu intenţia de a sustrage bunuri. Poliţiştii au constatat că este vorba despre un tânăr din Baia Mare care, în aceeaşi noapte, a mai sustras bunuri dintr-o locuinţă de pe raza comunei.

Acesta este cercetat pentru tentativă de furt calificat, furt calificat şi violare de domiciliu.

Şi poliţiştii Secţiei 1 Groşi au identificat un tânăr din Coltău la scurt timp după ce a sustras un telefon mobil. Fapta a fost sesizată vineri la un imobil în care se efectuau lucrări de amenajări interioare iar uşa de acces era neasigurată.

Telefonul, în valoare de 900 de lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, iar tânărul este cercetat pentru furt calificat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More