Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furturile de biciclete în floare la Cluj-Napoca

0 468

Trei persoane bănuite de furt au fost identificate, iar una dintre acestea a fost reținută 24 de ore.

La data de 28 august a.c., în urma verificărilor efectuate de către polițiști, au fost identificate trei persoane persoane bănuite de comiterea unor furturi de biciclete, anunță reprezentanții IPJ Cluj-Napoca.

Astfel, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 45 de ani, din Cluj-Napoca, Cojocna și Brăteni (județul Botoșani), la data de 12 mai a.c., ar fi sustras o bicicletă din scara unui imobil de pe strada Scorțarilor, din municipiu, cauzând un prejudiciu de circa 1.300 de lei.

Conform probatoriului administrat, la data de 19 mai a.c., doi dintre aceștia ar fi sustras alte două biciclete din scara unui imobil de pe strada Arinilor, din Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de circa 2.800 de lei. De asemenea, polițiștii au identificat și cercetează un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, pentru complicitate la furturile de biciclete, stabilindu-se că acesta ar fi sprijinit activitatea infracțională a celor doi.

La data de 28 august a.c., bărbatul în vârstă de 23 de ani, din Cluj-Napoca, a fost reținut 24 de ore de către polițiști pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat. Bicicletele sustrase au fost recuperate. Cercetările sunt continuate  de către polițiști, sub coordonarea unității de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More