Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furturile în atenția polițiștilor

0 339

Dat fiind faptul că furturile reprezintă o problemă greu de eliminat polițiștii au demarat campania „Atenție la neatenție”, o campanie de prevenire a furturilor din auto și a infracțiunilor contra patrimoniului.

La data de 8 august a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, în colaborare cu polițiști din cadrul Secției 4 Poliție şi cei ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, au organizat și desfășurat o acțiune de informare și prevenire a furturilor din autoturisme, anunță IPJ Cluj.

Activitățile au fost desfășurate în parcările centrelor comerciale din cartierul Mănăştur şi din Floreşti, dar şi în parcările de pe principalele artere de circulaţie. Polițiștii au identificat multe autovehicule care aveau bunuri lăsate în interior, la vedere. Aceste bunuri reprezintă o tentație pentru hoți.

La aceeași dată, polițiștii de proximitate din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar au derulat activități de informare și de prevenire a furturilor. Acțiunile s-au derulat la unitățile medicale de pe raza municipiului Cluj-Napoca, unde au fost afișate mesaje informative. Polițiștii au recomandat cetățenilor să fie prudenți, să nu își lase bunurile nesupravegheate și să sesiseze orice faptă ilegală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More