Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Furturile se înmulțesc în Sălaj. Trei hoți identificați, printre care doi adolescenți, de 15 și 16 ani

0 266

Oamenii legii au depistat și identificat mai multe persoane bănuite de furt. Printre acestea se află și doi adolescenți, unul de 15 ani, altul de 16 ani.

Potrivit IPJ Sălaj, patru persoane , bănuite de furt au fost recent identificate. Astfel poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat, luni, 15 iulie, un tânăr de 19 ani, din municipiul Zalău, bănuit de comiterea unui furt de telefon mobil, din vestiarul unui club sportiv. Fapta ar fi fost comisă la data de 2 iulie, în municipiul Zalău.

În aceeaşi zi, poliţiştii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Şimleu Silvaniei au identificat autorul într-un dosarul penal, faptă comisă în luna mai 2019, în Şimleu Silvaniei, privind tot furtul unui telefon mobil. Este vorba despre un adolescent de 15 ani, din localitate. Prejudiciul a fost recuperat şi urmează a fi restituit părţii vătămate.

De asemenea, verificările  efectuate de poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Letca, în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de furt calificat au dus, luni, 15 iulie, la identificarea unui tânăr de 22 de ani, din comuna Letca, care la data de 15 mai, a furat dintr-o locuinţă, de pe raza comunei, suma de 1000 lei. Prejudiciul a fost recuperat.

Tot în după-amiaza aceleiași zi de 15 iulie, poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un tânăr, despre faptul că o femeie a furat o sumă de bani, de la un bărbat, din buzunarul de la cămaşă.

Poliţiştii din cadrul Biroul de Ordine Publică au identificat în scurt timp persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre o adolescentă de 16 ani, din  comuna Dragu. Prejudiciul, în valoare de 210 lei, a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a acestora.  

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More