Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gabriel Oprea, acuzat de ucidere din culpă, membru în Sindicatul Național al Polițiștilor

0 525

Conducerea Sindicatului Național al Polițiștilor se mândrește cu un nou membru, Gabriel Oprea, fost ministru al Internelor, acuzat de ucidere din culpă. De asemenea Sindicatul și-a arătat în mod clar și apăsat susținerea pentru actualul ministru al Internelor, Carmen Dan.

Postul de televiziune Digi24 a difuzat un reportaj în care cei aflați la vârful Sindicatului Național al Polițiștilor se mândresc cu noul lor membru, fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea. Se pare că nimeni nu este deranjat de faptul că acesta este acuzat de ucidere din culpă în dosarul polițistului Bogdan Gigină, ci mai mult interesează noutatea faptului că un fost ministru de Interne intră într-un Sindicat al polițiștilor.

„Avem în ultimul timp două situaţii. Una din ele vă spuneam este neobişnuită chiar şi pentru Uniunea Europeană, este unică. Membru de sindicat în acest moment domnul Gabriel Oprea. Este pentru prima dată când un ministru al Internelor face parte dintr-un sindicat al poliţiei”, a declarat pentru Digi24 Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Federației Sindicatelor.

Nu, v-am spus că nu are niciun fel de problemă şi federaţia nu are niciun fel de problemă de imagine, ba dimpotrivă noi vedem lucrurile bune pe care ministrul de Interne în acea perioada le a facut pentru MAI. Nu avem niciun motiv să ne fi determinat să respingem cererea de pătrundere în sindicatul nostru”, a adăugat același purtător de cuvânt întrebat despre acuzațiile aduse la adresa lui Gabriel Oprea.

De asemenea aceeași federație și-a arătat susținerea categorică pentru actualul ministru de Interne, Carmen Dan, a cărui demisie a fost cerută de către primarul capitalei, Gabriela Firea, apropos de evenimentele din 10 august 2018.

Noi suntem alături de conducerea ministerului, suntem alături de doamna Carmen Dan, pentru că până când nu există o hotărâre a unei instanţe care să spună altceva faţă de ce este acum, noi suntem alături de domnia sa şi de întreaga conducerea a ministerului Afacerilor Interne. Poziţia noastră este clară: suntem pentru conducerea ministerului şi nu altfel”, a afirmat tot pentru Digi24, Ionel Băbuş, preşedinte Federaţia Sindicatelor din Poliţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More