Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gabriel Zetea, atac dur la Dacian Cioloș

0 338

Gabriel Zetea, președinte al Consiliului Județean Maramureș, a lansat un atac politic destul de bătăios către inamicii politici ai PSD, Dacian Cioloș, PLUS și USR.

Președintele Consiliului Județean Maramureș și vicepreședinte PSD, Gabriel Zetea, lovește tare în adversarii politici ai partidului. Astfel prin intermediul unei postări din 26 ianuarie 2019, Zetea, prin intermediul unui lexic destul de violent, a lansat o tiradă de pumni politici către Dacian Cioloș, partidul PLUS și USR.

Foto: Captură ecran Facebook

Astfel Dacian Cioloș este numit „reprezentantul multinaționalelor în România”, laitmotiv preferat al social-democraților care încercă să transforme acest segment economic în dușmanul numărul unu al poporului, urmat, bineînțeles, de către băncile „rapace”. Un al motiv politico-literar invocat de Gabriel Zetea este cel al foștilor securiști. Este limpede că partidul lui Dacian Cioloș și chiar el însuși au legături cu aceste figuri ale fostului regim comunist. Se pare că aici nu contează că PSD a continuat linia FSN, moștenitoare a regatului întunecat de dinainte de Revoluție în frunte cu nimeni altul decât marele guru Ion Iliescu.

„Reprezentantul multinaționalelor europene în România, Dacian Cioloș, se alege azi (a se observa formularea subtilă, reflexivul se alege, ce vrea să arate o așa zisă autonumire în funcție de conducere a lui Cioloș; N.A.) președinte la un partid preluat de la niște foști securiști.
Trecând peste legăturile deja demonstrate de către presa românească ale lui Cioloș cu foști și actuali securiști care au avut grijă în acești ani de cariera sa politică…,” scrie Zetea pe Facebook.

Președintele Consiliului Județean Maramureș face apel și la sensibilitatea românilor, amintind gestul suprem de sacrificiu al premierului Viorica Dăncilă, care a adoptat un copil expus la atacuri imorale din partea comunității #rezist. Astfel imaginea premierului devine cea a mamei socialiste ce se sacrifică pentru bunăstarea și bunul mers al poporului.

„…trecând peste declarațiile uluitoare despre copilul adoptat de către doamna premier Viorica Dăncila („Pe mine ma mira ca premierul Dăncila a adoptat un copil care nu era al ei”!!!!!!!!!!!!), vreau să urez MULT INSUCCES! acestui partid.”

O altă declarație a vicepreședintelui PSD este una plină de izul răzbunării deoarece domnia sa nu iartă și nu uită ceea ce Guvernul Cioloș nu a făcut pentru Maramureș și anume promisiuni deșarte.

„Nu am uitat domnule Cioloș mărețele realizări din 2016! Nu am uitat Guvernul Zero! Și eu personal nu am uitat promisiunile din 2016 pentru Maramureș de sprijin pentru Aeroportul International Maramureș făcute de ministrul d-voastră domnul Ghinea! Promisiuni care au rămas la stadiul de promisiuni și fapte zero pana la instalarea unui Guvern PSD! Așa că : sper din suflet să primiți din partea românilor atâtea voturi câte meritați!” este mesajul transmis către final.

Redăm mai jos întreaga postare astfel încât cel care citește să judece de unul singur declarațiile politice belicoase ale domnului Zetea.

„Reprezentantul multinationalelor europene in Romania, Dacian Ciolos, se alege azi presedinte la un partid preluat de la niste fosti securisti.
Trecand peste legaturile deja demonstrate de catre presa romaneasca ale lui Ciolos cu fosti si actuali securisti care au avut grija in acesti ani de cariera sa politica, trecand peste declaratiile uluitoare despre copilul adoptat de catre doamna premier Viorica Dancila („Pe mine ma mira ca premierul Dancila a adoptat un copil care nu era al ei”!!!!!!!!!!!!), vreau sa urez MULT INSUCCES! acestui partid. Plus si USR sunt ca doua picaturi gemene : partide politice infiintate de catre unii cu singurul scop de a perturba Romania, de a induce instabilitate politica in beneficiul intereselor financiare ale celor din afara granitelor Romaniei!
Nu am uitat domnule Ciolos maretele realizari din 2016! Nu am uitat Guvernul Zero! Si eu personal nu am uitat promisiunile din 2016 pentru Maramures de sprijin pentru Aeroportul International Maramures facute de ministrul d-voastra domnul Ghinea! Promisiuni care au ramas la stadiul de promisiuni si fapte zero pana la instalarea unui Guvern PSD!
Asa ca : sper din suflet sa primiti din partea romanilor atatea voturi cate meritati! #urasilagara”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More