Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gabriela Szabo RUNFEST, mâine la Bistrița. Peste o mie de participanți vor lua startul

0 51

Peste o mie de bistrițeni și iubitori ai mișcării în aer liber din județ și din afara lui s-au înscris la startul ediției din acest an a competiției Gabriela Szabo RUNFEST, care va avea loc sâmbătă, 6 mai 2017, începând de la ora 10:00.

Evenimentul, aflat la cea de a XII-a ediție, va avea la start 1.000 de participanți, fiind atinsă limita maximă de concurenți.

Celebra atletă Gabi Szabo va fi alături de ei, bucurându-se la rândul ei de o tură de alergare de 10 kilometri.
„Este o competiție de tradiție pentru Bistrița și pentru mine este o mare bucurie că un număr atât de mare de iubitori de mișcare vor veni să alerge alături de mine. Este o dovadă că sportul de masă prinde contur la nivelul țării noastre, iar noi, campionii olimpici și mondiali, avem datoria morală să ne implicăm în comunitățile locale din care provenim și să ajutăm la dezvoltarea culturii sportive. Mă bucur că după 12 ani, cu ajutorul autorităților locale, de altfel așa cum se întâmplă peste tot în Europa sau în lume, am ajuns la un nivel ridicat de organizare și că oamenii îmbrățișează pasiunea pentru mișcare. Eu, personal, le mulțumesc tuturor!”, a afirmat campioana olimpică și mondială.

Atmosfera va fi una energizantă încă de la ora 09:00, când muzica și voia bună vor deschide pofta de mișcare pentru cei mici și cei mari. Toți alergătorii se vor bucura de o sesiune de încălzire dinamică condusă de trainerul Horațiu Dumitrescu, iar apoi vor primi ultimele informații tehnice înainte de curse. Primii participanți care vor lua startul sunt cei înscriși la traseele de 4 și 10 kilometri, desfășurate în inima localității. La ora 12:00 e rândul concurenților înscriși la traseul de 2 km să plece în curse.

Concursul organizat anual de către Primăria Municipiului Bistrița și de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud oferă ocazia tuturor să se bucure de mișcare și de o atmosferă competițională în mod gratuit.

Toți concurenții se vor bucura de câte o medalie de Finisher, la finalul curselor, și vor putea să își descarce diplomele de participare online.

Câștigătorii competiției Gabriela Szabo RUNFEST, ediția a XII-a, vor fi răsplătiți cu medalii, diplome, cupe și premii în bani.

Cea de a XII-a ediție a concursului Gabriela Szabo RUNFEST este organizată de Primăria Municipiului Bistrița și de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, împreună cu partenerii tehnici Fundația PROAM Events și MPG – agenție de marketing specializată în crearea și implementarea de evenimente sportive pentru amatori, în colaborare cu Asociația Județeană de Atletism Bistrița-Năsăud.

Programul evenimentului Gabriela Szabo RUNFEST

Sâmbătă, 6 mai 2017

· 08.00 – 9.00: Ridicarea pachetelor de concurs pentru alergătorii cu reședința în afara orașului Bistrița, înscriși pe traseele SCURT – 4 KM și STANDARD – 10 KM
· 08.00 – 11.00: Ridicarea pachetelor de concurs pentru alergătorii cu reședința în afara orașului Bistrița, înscriși pe traseul KIDS – 2 KM
· 09.40: Sesiune de încălzire cu Horațiu Dumitrescu, Personal Trainer Manager
· 09.50: Ședința tehnică
· 10.00: Start pe traseul SCURT – 4 KM
· 10.02: Start pe traseul STANDARD – 10 KM
· 11.30: Timp limită de parcurgere a traseului SCURT – 4 KM / STANDARD – 10 KM
· 11.40: Sesiune de încălzire cu Horațiu Dumitrescu, Personal Trainer Manager
· 11.50: Ședința tehnică
· 12.00: Start pe traseul KIDS – 2 KM
· 12.45: Festivitatea de premiere

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More