Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gafă uriașă la Vatican. Papa Francisc a înjurat în fața mulțimii – VIDEO

0 157

papa francisc

Din cauza unei greșeli de pronunție, discursul Suveranului Pontif ținut duminică la Vatican, a făcut înconjurul lumii. Papa Francisc a pronunțat greșit cuvântul italian ”caso” și a citit în discurs ”cazzo”.

Într-un discurs citit mulțimii prezente la Vatican, Papa Francisc a strecurat o greșeală, una care însă nu a scăpat ochiului vigilent al camerei și microfoanelor.

În timpul discursului ce a avut ca temă problemele din Ucraina, Suveranul Pontif a rostit ”cazzo” (ceea ce reprezintă organul genital masculin), în loc de ”caso”, care în italiană înseamnă ”caz”.

„De aceea, Iisus i-a pedepsit de multe ori pe cei bogaţi, deoarece riscul ca ei să caute siguranţă în bogăţia acestei lumi era mare. În acest caz (casso), providenţa lui Dumnezeu se face vizibilă ca gest de solidaritate”, a spus Papa.

Suveranul Pontif a sesizat imediat gafa monumentală și s-a corectat, dar a fost prea târziu. Imaginile fac furori pe Internet.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More