Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gala Budokan Ryu, eveniment sportiv festiv care a marcat finalul anului competițional – FOTO

0 55

Sâmbătă a avut loc la Sala Sporturilor din Dej un eveniment sportiv festiv, și anume Gala Budokan Ryu 2015. La eveniment au participat doar sportivi ai clubului în număr de peste 130. 

Acest eveniment a marcat finalul anului pentru sportivii clubului Budokan Ryu, care activează în Dej, Gherla și Beclean. Cu această ocazie, a fost organizată Cupa Sărbătorilor de Iarnă, o competiție amicală ”de casă”, concurs cu tradiție în cadrul clubului.

La festivitatea de premiere a participat și invitatul special al evenimentului, Moș Crăciun, care a dorit să îi premieze pe toți copiii prezenți în sală. De asemenea participanții au fost premiați cu diplome și medalii la finalul competiției.

”Dorim să îi mulțumim domnului Primar Morar Costan pentru sprijinul acordat în organizare precum și pentru participarea la festivitatea de deschidere. Mulțumim sponsorilor care au făcut posibilă această manifestare sportivă. De asemenea, mulțumim părinților pentru toată răbdarea și implicarea de care au dat dovadă, echipei de organizare a clubului și nu în ultimul rând sportivilor care au dat dovadă de fair play și spirit de colegialitate”, a declarat Bogdan Savu, președintele clubului sportiv Budokan Ryu.

”Dorim pe această cale să transmitem SĂRBĂTORI FERICITE și un AN NOU PLIN DE SPOR(T) ȘI REALIZĂRI tuturor sportivilor, staff-ului clubului, părinților, colaboratorilor și sponsorilor, autorităților locale și nu în ultimul rând presei locale, mai transmit reprezentanții clubului.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1041687525894014.1073742146.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More