Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gală de Arte Marțiale Mixte și Kickbox în Cușcă la Cluj-Napoca

0 184

UFT MMA Cluj

Cea mai incendiară Gală de MMA din Cluj-Napoca, va avea loc în 21 martie, de la ora 19, în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, eveniment ajuns la cea de-a patra ediție.

Gala de Arte Marțiale Mixte și Kickbox în Cușcă de la Cluj-Napoca va avea printre participanți pe unii dintre cei mai buni luptători de MMA și Kickbox din Cluj-Napoca: Ciprian Mariș, Dorin Stan, Flavius Poruțiu, Stanislav Grosu, Livius Băcila, Nut Bogdan, Neag Adrian și Pisari Andrei. Pe lângă sportivii clujeni vor fi prezenți în cușcă și câțiva dintre cei mai buni și mediatizați sportivi români din țară, dar și din străinătate.

Cântarul oficial va avea loc vineri 20 martie, începând cu ora 19:00 la Iulius Mall. Publicul va putea asista în această săptămână sportivii clujeni care vor face câteva demonstrații în Cușca amplasată pe Bulevardul Eroilor. Fanii sunt așteptați să interacționeze cu cei mai buni luptători din Cluj și pot primi și autografe de la aceștia.

Biletele pentru evenimentul din 21 martie se pot cumpăra de la Shto College Bar, Standul de Bilete de la Iulius Mall, GG Sport din Observator, Vila 69 din Campus Hașdeu sau de la nr. De tel: 0748894984. Preț bilet 25 lei în tribună și 100 lei Bilet la Masa VIP. Biletele se pot livra în oraș fără alte costuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More