Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Gală de Kickbox și MMA la Dej – Cupa Firekick și Suprem Night Fight în Sala Sporturilor din Dej

0 136

Clubul Firekick-Boxing Gherla organizează sâmbătă, 26 septembrie, în Sala Sporturilor din Dej prima ediție a Cupei Firekick, dar și Suprem Night Fight, gală de kickbox și MMA.

În cadrul Cupei Firekick, competiție organizată în colaborare cu Federația Română de Arte Marțiale Mixte, ce va începe sâmbătă dimineața, vor urca în ring amatorii de lupte kickbox si MMA. Câștigătorii vor primi din partea organizatorilor cupe, medalii și echipament sportiv.

Sâmbătă seara, de la ora 19:00, este programată gala de kickbox și MMA Suprem Night Fight, în cadrul căreia vor urca în ring invitați de renume din sporturile de contact: Sandu Lungu, supranumit colosul din MMA sau “muntele Bihorului”, Adrian Petre – recordman mondial la flotări în dosul palmei.

Potrivit organizatorilor, în cadrul galei vor avea loc 12 meciuri, în ring urmând să se lupte sportivi ca Izidor Bunea, Cristian Brejan, Dorin Stan, Livius Băcilă, Bogdan Năstase sau Andrei Leuștean.

Accesul spectatorilor în Sala Sporturilor din Dej la acest eveniment se face pe bază de bilet, prețul acestuia fiind de 20 de lei.

Afis Suprem Night Fight Dej

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More