Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gala ”Femeia europeană”, la Bistrița: 12 femei de succes au fost premiate

2 426

Peste 1.000 de persoane au fost prezente duminică la Gala ”Femeia europeană”, eveniment ajuns la a-IX-a ediție și care premiază femei de succes din județul Bistrița-Năsăud care aduc o imagine pozitivă comunității.

Nume sonore ale muzicii uşoare, Gabriel Cotabiţă şi Mirabela Dauer, au primit aplauzele îndelungate ale publicului bistriţean, fredonând alături de ei şlagărele muzicii româneşti, iar cunoscutul om de televiziune Dan Negru a prezentat spectacolul alături de Doris Moldovan, organizatorul evenimentului.

„Mă simt onorat că am fost invitat la acest eveniment. Oamenii sunt cei care m-au făcut să urc din nou pe scenă, iar aici, la Bistrița, am întâlnit un public deosebit și femei puternice, care merită să fie premiate.” a declarat Gabriel Cotabiță

„A fost o seară deosebită, publicul minunat, iar aceste femei europene au demonstrat că noi, femeile, suntem niște învingătoare”, a declarat Mirabela Dauer

Pe parcursul celor nouă ediții, inclusiv cea de anul acesta, în total au fost premiate peste 90 de femei cu care județul Bistrița-Năsăud se poate lăuda, femei care inspiră, frumoase, inteligente, modele pentru noua generație, femei care prin calitățile și activitățile lor au promovat egalitatea de șanse dintre femei și bărbați, o valoare fundamentală pe care se bazează Uniunea Europeană: Maria Ciobănică – campioană europeană la atletism, Leonora Lanțoș – decan al Baroului BN, Marioara Sigheartău – interpretă de muzică populară, Emilia Morariu – antreprenor, Marsineta Vaida – notar public, Gina Condrea & Alina Bungărdean – Events and the City, Mihaela Moldo-van – sociolog IPJ BN, Oana Milea – manager Hotel Metropolis, Iulia Ionela Dragu – voluntar acțiuni umanitare, Paula Sângeorzan – femeie de afaceri, Gabriela Remeş- director îngrijiri Spitalul Judeţean.

„De-a lungul a nouă ediții, Gala „Femeia Europeană” și-a propus să marcheze începutul de primăvară și luna celebrării femeii, cu un eveniment dedicat acestora. Este un eveniment care dorește, prin exemple de succes, să încurajeze alte femei să-și urmeze visurile, să creadă în ele, să susțină capacitarea femeilor în cooperarea pentru dezvoltare și egalitatea de șanse. Toate țările europene fac evenimente și pași importanți pentru a ajuta femeile şi bărbaţii să împace viaţa familială cu munca, iar Gala se înscrie în acest demers.

Mai mult, și evenimentul deosebit de anul acesta, demonstrează că județul nostru este unic nu doar prin peisaje de basm, pălincă și tradiții păstrate cu sfințenie, într-o Europă caracterizată prin unitate în diversitate, ci că bărbații nu sunt misogini (avem femei în funcții de conducere în domeniul public, femei de afaceri) și femeile se susțin una pe cealaltă.

Evenimentul meu premiază femeile puternice, aduce în lumină modele, promovează județul, demonstrând că acesta are potențialul de a fi un adevărat oraș european, prin faptele bune pe care oamenii le fac zi de zi”, a declarat Doris Moldovan, organizatorul evenimentului.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1035370843175300.1073741829.1026924497353268&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Matrimoniale Romania spune

    Cum de a lipsit Monica Tatoiu?

  2. Sentimente spune

    Poate nu a fost interesata de premiu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More