Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gala Kickboxing K1 la Cupa Armenopolis 2014 Gherla

0 136

Gala Cupa Armenopolis Gherla 2014

Sala de sport a Liceului ”Ana Ipătescu” din Gherla găzduiește sâmbătă, 10 mai, de la ora 19:00, a doua ediție a Galei Cupa Armenopolis la kickbox.

La competiția de sâmbăta viitoare vor participa sportivi din Cluj, Bistrița, Mediaș, Zalău, Satu Mare, Gherla, dar și trei sportivi din Ungaria, toți campioni ai țării vecine.

În cadrul Galei Cupa Armenopolis 2014 sunt programate 14 meciuri de kickbox și un meci MMA.

”Jocuri de lumini, fum, fete frumoase, luptători gata să ofere spectacol, sunt ingredientele perfecte pentru un spectacol nemaivăzut în municipiul Gherla”, spun organizatorii, care anunță că celor mai înflăcărați susținători ai sportivilor și ai evenimentului li se vor oferi tricouri personalizate.

Gherla este reprezentată la această competiție de doi sportivi: Dario Drotar (16 ani) la categoria 65 kg și Cristian Brejan (15 ani) la categoria 60 kg, ambii componenți ai clubului Firekick-Boxing Gherla și campioni ai categoriei lor. Aceștia sunt pregătiți de Paul Florean și sunt în formă maximă pentru competiție.

Evenimentul de la Gherla este susținut de Sova Impex SRL, Natural Plus Dej, Nopon Logistic și Romstal Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More