Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gală MMA România-Ungaria, în premieră la Cluj

0 755

afis_cluj_mma

Clujul găzduieşte în premieră o gală Mixed Martial Arts (MMA) România – Ungaria în cuşcă hexagonală. Gala are loc vineri, 28 iunie, la Sala Sporturilor din Cluj.

Cea mai importantă dispută a galei este lupta dintre clujeanul Gomboş Andrei (Eci) şi Jerry Otto. Gomboş Andrei (Eci) este un boxer profesionist, cu un palmares de 80 de meciuri în box profesionist, dintre care 66 câştigate, 7 meciuri în KickBoxing, 2 meciuri în freefight si un meci în MMA, toate câştigate.

Preţul biletelor la gala MMA de la Cluj începe de la 40 RON şi pot fi achiziţionate de la locul desfăşurării evenimentului şi de la standurile EFC-MMA aflate în Iulius Mall. Până în data de 27 iunie, cei interesaţi pot beneficia de o reducere de 25%, iar pentru studenţi şi elevi 50%. Gala începe de la ora 20:00 la Sala Sporturilor.

EFC-MMA, Romania vs. Ungaria

Superfight

Bunea Izidor (Romania) vs. Chiru Ciprian (Romania), categ. 84 kg.

Romania vs. Ungaria

Fight 1 – Ardelean Alice (Romania) vs. Racz Iren (Ungaria), categ. 60 kg.

Fight 2 – Tamas Alin (Romania) vs. Kalucz Martin (Ungaria), categ. 80 kg.

Fight 3 – Ciocarla Marius (Romania) vs. Benjamin Molnar (Ungaria), categ. 65.kg.

Fight 4 – Breb Sergiu (Romania) vs. Okros Sandor (Ungaria), categ. 88 kg.

Fight 5 – Maris Ciprian (Romania) vs. Fenyes Zsolt (Ungaria), categ. 65 kg.

Fight 6 – Pascu Ion (Romania) vs. Soltesz Laszlo (Ungaria), categ. 84 kg.

Fight 7 – Tolea Ciumac (Romania) vs. Zaturecky Zsolt (Ungaria), categ. +100 kg.

Fight 8 – Gombos Andrei Eci (Romania) vs. Nemeth Adrian (Ungaria), categ. 100 kg.

Mixed Martial Arts (MMA) este un stil de lupta full contact care permite folosirea unui număr mare de tehnici de luptă, imprumutate din alte stiluri, prelucrate si combinate astfel incat sa corespunda scopului luptei. Din fiecare stil au fost preluate cele mai bune si mai eficiente tehnici. Din Jiu-Jitsu, Lupte Libere, Lupte Greco-Romane si Judo au fost preluate tehnicile specifice luptei la sol, aruncarile, proiectarile si strangularile, din Box si Kick-Box, loviturile de brate si picioare la nivel inferior, din Aikido “Counter Moves”, din Karate “Joint Locks” si “Chokes”, iar din Taekwondo loviturile inalte de picior si cele din intoarcere. De asemenea au fost preluate multe alte tehnici si din alte ramuri sportive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More