Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Galaxy Fold, primul smartphone pliabil al Samsung, prezentat oficial

0 111

La patru luni distanţă după ce i-a confirmat existanţa, Samsung şi-a prezentat oficial primul smartphone pliabil.

Galaxy Fold are două ecrane: un ecran de 7,3 inch cu rezoluţie 1536 x 2152 pixeli când este deschis şi un ecran de 4,6 inch ce poate fi folosit când sistemul de pliere este închis.

Pe partea tehnică, Fold are la bază chipset-ul Qualcomm SDM855 Snapdragon 855, o placă grafică Adreno 640, 12 GB memorie RAM şi 512 spaţiu de stocare cu suport pentru carduri de memorie.

Conform celor de la Samsung, spaţiul de stocare Universal Flash Storage 3.0 ar avea o viteză de două ori mai mare decât a oricărui altui smartphone.

Senzorul de amprente este montat pe una din laturile telefonului, pentru a putea fi folosit in ambele situaţii – pliat sau nepliat.

Smartphone-ul pliabil al celor de la Samsung are în total şase camere foto: trei pe sapte, două pe interior şi una pentru selfie-uri.

Galaxy Fold are şi două baterii care însumează o capacitate de 6.000 mAh.

App Continuity este o nouă facilitate software special dezvoltată pentru acest model, care permită continuare lucrului la o aplicaţie atunci când se face trecerea de la un ecran la altul.

Vor fi disponibile două versiuni, cu LTE respectiv 5G, ce vor fi disponibile din 3 mai.

Preţul de pornire pentru Galaxy Fold este 1.980 de dolari.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More