Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Gâlgău, Fodora, Preluci, Dobrocina și Bârsău Mare, rămân și ele fără apă potabilă

0 479

Problema apei potabile persistă în mai multe localități de pe Valea Someșului, iar Compania de Apă Someș pare că nu găsește rezolvare. Luni după-amiază, compania a anunțat că oprește furnizarea apei potabile în alte cinci localități din județul Sălaj

”Datorită suprasolicitării sistemului de alimentare cu apă precum și datorită utilizării apei din rețea, de către unii consumatori, în alte scopuri decât cele strict gospodărești, furnizarea apei potabile în localitățile Gâlgău, Fodora, Preluci, Dobrocina și Bârsău Mare se va întrerupe până la refacerea stocurilor în rezervorul care alimentează aceste localități.

Pentru a limita timpul necesar pentru întregirea stocului de apă, rugăm utilizatorii să utilizeze apa doar pentru consumul casnic nu și pentru lucrări agricole sau zootehnice”, anunță Compania de Apă Someș.

Între timp, problema furnizării apei potabile pe rețeaua Companiei de Apă Someș continuă și în mai multe localități din județul Cluj, care au fost afectate încă de săptămâna trecută de oprirea totală a furnizării sau furnizarea cu intermitență a apei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More