Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Găsit înecat într-o vale. Trupul bărbatului zărit de un trecător plutind la suprafața apei

0 474

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost găsit înecat în Valea Surduca, din localitatea clujeană Ciucea. Polițiștii cercetează circumstanțele producerii decesului.

De o descoperire șocantă a avut parte duminică la amiază un bărbat care se afla în trecere în zona Văii Surduca din Ciucea.

Acesta a observat plutind la suprafața apei trupul neînsuflețit al unui bărbat și a alertat imediat autoritățile.

Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut duminică, în jurul orei 13:30, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje medicale și de poliție.

Ajunși la locul solicitării, medicii de pe ambulanță nu au avut ce face altceva decât să constate decesul bărbatului de 65 de ani din Ciucea.

”Polițiștii investighează împrejurările în care a decedat un bărbat de 65 de ani, din Ciucea. Acesta a fost găsit decedat în apa Văii Surduca, din Ciucea, în jurul orei 13:30”, precizează Carmen Jucan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj, unde medicii legiști vor stabili cauza decesului în urma necropsiei.

Ancheta polițiștilor continuă pentru a se stabili toate împrejurările care au dus la decesul bărbatului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More