Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Găsit mort în zăpadă. A făcut infarct la doar 17 ani

0 369

andrei galben

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din localitatea Galații Bistriței, a fost găsit fără suflare în zăpadă, în curtea unui vecin de către bunica lui.

Inițial, oamenii legii au tratat cazul ca pe o moarte suspectă, însă rezultatele necropsiei au venit ca să lămurească situația. Adolescentul suferise un infarct puternic și a căzut secerat la pământ.

Andrei Galben, elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic ”C.R. Vivu” din localitatea Teaca suferea, se pare, de o afecțiune cardiacă despre care atât el, cât și familia acestuia, nu știau nimic.

Băiatul plecase seara de acasă la un vecin din sat și nu s-a mai întors. Abia a doua zi dimineață, bunica lui, care l-a căutat îngrijorată peste tot, l-a găsit în curtea unui vecin.

Bătrâna era singura care avea grijă de băiat în țară, părinții acestuia fiind plecați la muncă în străinătate. Acum, trebuie să se întoarcă în țară pentru a-și îngropa băiatul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More