Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A găsit un portofel cu 8.400 de euro și a plecat la supermarket

0 46

euro

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din Tura a găsit un portofel cu peste 8.400 de euro în el. În loc să anunțe poliția sau să încerce să-o găsească proprietarul, bătrânelul a plecat la supermarket.

La data de 20 octombrie, în jurul orei 15:30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi de către un bărbat, din Turda, cu privire la faptul că şi-ar fi pierdut portofelul, în care avea o sumă mare de bani.

Conform declaraţiilor date, bărbatul şi-ar fi uitat portmoneul pe un scaun, într-o instituţie financiară din Turda. Portofelul conţinea 8.400 de euro, 250 de lei și documente de identitate.

În urma investigaţiilor efectuate, în doar câteva ore, poliţiştii au identificat persoana care ar fi găsit portofelul, fiind vorba de un bărbat de 79 de ani, din municipiul Turda.

Bărbatul a fost depistat într-un supermarket din Turda şi a predat poliţiştilor portmoneul vizat, în care erau actele şi banii reclamantului.

Poliţiştii au restituit portofelul bărbatului căruia îi aparţinea.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More