Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Găsită moartă în curtea casei. Avea multiple muşcături în zona feţei şi a pieptului

0 39

Sfârșit cumplit pentru o femeie de 66 de ani din Și,leu Silvaniei, care a fost găsită moartă în curtea propriei case de către fiica ei. Femeia prezenta mau multe mușcături în zona feţei şi a pieptului.

Potrivit Sălăjeanul.ro, incidentul ar fi avut loc în după-amiaza zilei de luni, 1 mai. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sălaj a înregistrat luni, în jurul orei 18:24, o sesizare cu privire la o femeie  de 66 de ani din Şimleu Silvaniei căzută în curtea locuinţei. Femeia avea urme pe corp, drept pentru care există suspiciunea rezonabilă că aceasta a fost muşcată de câinele familiei. Cadavrul  prezintă numeroase muşcături în zona feţei şi în zona pieptului, dar nu s-a stabilit încă dacă muşcăturile au ucis-o pe femeie sau acestea au fost cauzate post mortem.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, medicul legist urmând să stabilească dacă decesul a fost provocat de muşcăturile câinelui, sau dacă femeia a fost mușcată după ce a murit.

Polițiștii sălăjeni au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească toate împrejurările în care a survenit decesul femeii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More